Televíziós műsorgyártás
Televíziós műsorgyártás

A Szféra Európa Kft. és a vele szorosan együttműködő, azonos tulajdonosi és szakember kört felvonultató Golf&Prime Kft. jelentős televíziós műsorgyártó tapasztalattal bír. 1991-2009 között cégink szervezték a Szerencsejáték Zrt. számára az élő hatoslottó sorsolás, amely előbb az MTV 1-en, majd az RTL Klubon élő adás keretében került közvetítésre. Cégünk több mint 500 élő adást szervezett.
Televíziós műsorgyártó szervezetünk az RTL megbízása alapján három éven át minden hónapban főműsoridőben készítette el a Szeszélyes című szórakoztató magazint, a hazai televíziózás legnézettebb kabaréját. Korábban a Szféra TV a közszolgálati magyar televízió (MTV Rt.) legnépszerűbb szórakoztató műsorait (Szatelit, Bruhaha, Kató néni) jegyezte: minden szombaton este szórakoztató műsorai az MTV legnézettebb televíziós programjai közé tartoztak, az Uborka pedig a tv2 kínálatát színesítette. A műsorokat cégünk saját stúdiójában rögzítettük.
2008-tól a sport és életmód magazinok gyártása is a kínálati palettára került: 61 adás készült a Golf&Prime produkcióból a SportKlub számára.

2016-tól jelent meg a portfólióban a HighLife televíziós luxus magazin, amely 2023 áprilisában már hetedik évadát jegyzi az RTL-en. A műsor eddig közel 50, félórás adással, exclusív forgatási helyszíneivel (több mint 25 országban rögzítettük az felvételeket Hawaiitól Obertauernen át a Maldív szigetekig) közkedvelt lett, s ma a televíziós magazinok nézettségi listáján már az első ötben szerepel!


 


copyright © 2024, Szféra Európa
created by GBaRT