Parkolás Zalaegerszegen
Az idén szeptember 29-én, pénteken 11 órától Zalaegerszegen lesz az MBH Bank 28. Városi Polgármesterek Randevúja a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya Konferenciatermében
Az idén szeptember 29-én, pénteken 11 órától Zalaegerszegen lesz az MBH Bank 28. Városi Polgármesterek Randevúja a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya Konferenciatermében, amelynek főszónoka dr. Dukai Miklós önkormányzati államtitkár, fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter.
Zalaegerszeg feltűnően gyorsan fejlődő város, amely kulturális emlékeiről is híres. Alkalom lehet arra, hogy a rendezvény kapcsán ezeket is megnézzék – például a Mindszenty József emlékére tavaly felavatott múzeumot, a Mindszentyneumot is.
Maga a rendezvény épülete, a ZalaZONE a város melletti hatalmas zöld területen található, az Ipari Parkban, megannyi modern üzem mögött. A Balaton felől érkezőknek azt ajánljuk, hogy miután beérnek Zalaegerszegre a Praktiker utáni körforgalomban menjenek jobbra a 74-es úton, majd a város külső gyűrűjén haladjanak tovább. Újabb körforgalom, majd pár kilométer után ágazik el a 74-es és a 76-os út, önöknek enyhén balra tartva, a 76-os úton kell tovább haladni, majd következik az újabb körforgalom, ahol jobbra már feltűnnek az ipari övezet modern épületei. Ennél a körforgalomnál jobbra haladva a Zala ZONE felé menjenek, ami az út végén található, jellegzetes, impozáns épületével. Ez rendezvényünk helyszíne. Egyenesen menjenek a sorompóhoz, amelynél beengedjük önöket, s az épületet megkerülve, majd jobbra tartva van a parkoló, ahonnan egy perc séta a központi bejárat, amely előtt leng majd a MBH Bank zászlaja és a Porsche Hungaria autói is felsorakoznak.
A rendezvény ideje alatt jelentkezhetnek tesztvezetésre. Az épület mögül indulhatnak majd tesztvezetésre, tehát kipróbálhatják a Porsche Hungaria által kínált legmodernebb gépkocsikat.

Jelentkezésüket várjuk az oltvanyi.tamas@golfandprime.hu mailen. Az érdeklődők a rendezvény hivatalos részleteiről folyamatosan informálódhatnak a www.szferaeuropa.hu internetes oldalról.

A rendezvény névadó szponzora az MHB Bank.
Főtámogató a Porsche Hungaria.
Támogató a Magyar Telekom
Gesztor a ZalaZONE.

Időpont
2023. szeptember 29. 11:00
Helyszín
Zalaegerszeg
Letöltések
Képgaléria
Videók
copyright © 2024, Szféra Európa
created by GBaRT