Parkolás Zalaegerszegen
Az idén szeptember 29-én, pénteken 11 órától Zalaegerszegen lesz az MBH Bank 28. Városi Polgármesterek Randevúja a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya Konferenciatermében

A legfrissebb információk

 

Már csak néhány nap választ el minket az év egyik legnagyobb érdeklődéssel várt önkormányzati találkozójától, az MBH Bank 28. Városi Polgármesterek Randevújától. Fontos időszakban van az ország, kitűnő a helyszín, rengeteg érdekességgel telített a program, s ez meglátszik az előzetes érdeklődésen is. Rekord számú részvevővel számolunk!

Aki jelentkezett az oltvanyi.tamas@golfandprime.hu címen, annak nevét regisztráltuk. Ettől függetlenül pénteken a bejáratnál a ZalaZONE a nemzetközi elvárásoknak megfelelően rövid helyszíni regisztrációt is fog kérni minden érkezőtől. Miután a tesztpályán folyamatosan nagy világcégek kísérleteznek, erre az elővigyázatosságra szükség van, s ezt meg kell érteni. Az esetleges rövid kellemetlenségért, sorban állásért előre elnézést kérünk. (A parkolásról és a ZalaZONE megközelíthetőségéről, olvassák el, legyenek kedvesek a Parkolás Zalaegerszegen című külön információnkat oldalunkon.)

Az ötletgazda-rendező Szféra célja, hogy a szakmai előadásokon, a személyes találkozókon kívül is élményt adjunk az önkormányzati képviselőknek és családtagjainak, hiszen a rendezvény rájuk is gondol. Merthogy igazi szenzációt hoz az idei Városi Polgármesterek Randevúja a részvevők számára, mert soha nem látott, sokszínű szakmai előadások után az önvezető járművek korába, tehát a jövőbe léphetnek azok, akik eljönnek Zalaegerszegre, a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya Konferencia és Rendezvényközpontjába!

2023. szeptember 29-én Zalaegerszegen 11 órától dr. Dukai Miklós a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára az MBH Bank XXVIII. Városi Polgármesterek Randevújának szakmai főszónoka, átadja majd az országos szavazás alapján az Év Polgármestere, Év Alpolgármestere és Év Jegyzője díjat, amit a Szféra alapított és adományoz. A rendezvény fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter.

Érdemes ellátogatni a családtagoknak is a rendezvény alkalmából Zalába, mert Zalaegerszeg az elmúlt esztendőkben az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar város lett világszínvonalú kutatóüzemek, stratégiai jelentőségű gyárak és nem utolsó sorban Közép-Kelet Európa legjelentősebb autóipari tesztpályájának megépítésével. A fejlesztések, beruházások tovább tartanak. A városban az elmúlt években több mint 4000 új munkahely teremtődött, 10 000 fát ültettek, miközben a Göcseji Múzeum felújításával és a Mindszentyneum létesítésével példa értékű a magyar kulturális-keresztény múlt ápolása.

Ami a szakmai programot illeti hazánk idén májusban végleges szervezeti keretét elnyert óriásbankja, az MBH Bank névadó szponzorként jelenik meg. Puskás András az MBH Bank önkormányzati kiszolgálás, egyházak, ESG és fenntarthatóság, kommunikáció és államigazgatási kapcsolatok vezérigazgató-helyettese Zalaegerszegen előadást tart, melynek címe: MBH Bank Partnerségben az önkormányzatokkal. A helyszínen konzultálhatnak a pénzintézet munkatársaival, akiktől a részvevők első kézből értesülhetnek az önkormányzatokat érintő pénzügyi lehetőségekről.

Ott lesz a rendezvényen és az önkormányzati vezetők számára fontos információkat oszt meg Nagy Bálint, az Építési és Közlekedési Minisztérium közlekedésért felelős államtitkára, valamint dr. Palkovics László, az N7 Holding Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Zrt. vezérigazgatója is.

Az esemény főtámogatójaként a Porsche Hungaria tesztvezetést is tart, miként nagy sikerrel a tavalyi, komáromi polgármesteri randevún is tette. Az érdeklődők ne feledjék magukkal hozni jogosítványukat! (Azon autók listája, amelyeket ki lehet próbálni a Tesztvezetés: itt az autók listája című külön cikkünkben megtalálják honlapunkon.) Németh Balázs ügyvezető igazgató prezentációjának címe: Aktuális autópiaci trendek 2023-ban. A Porsche Hungaria – miként tavaly is – saját márkáját, egy MOON elektromos töltőt ajánl fel az Év polgármestere városának.

Bari András, a Magyar Telekom értékesítési vezetője szintén nagy szakmai közérdeklődésre számot tartó témával jelentkezik, melynek címe: Telekom Connected Energy, az energetikai digitalizációs platform.

Az esemény végén egészen különleges élmény lesz, hogy a részvevők szervezett módon megtekinthetik a Közép-Kelet-Európában páratlan tesztpályát.

Az eseményt állófogadás zárja.

 

A rendezvény névadó szponzora az MBH Bank

Az esemény főtámogatója a Porsche Hungaria

Támogató: Magyar Telekom

Az esemény gesztora a ZalaZONE


Időpont
2023. szeptember 29.
Helyszín
Zalaegerszeg
Letöltések
Képgaléria
Videók
copyright © 2024, Szféra Európa
created by GBaRT